miercuri, 4 mai 2011

Calea clasica este mai buna

Romanca Maia Morgenstein in rol sa se afiseze cu butonisti ca Sergio Morariu, si sa arunce in balta, ca un ozn fara busola morala, a preferat sa lucreze cu artisti consacrati ca Mel Gibson pentru filmul de succes Patimile lui Hristos, primind printre altele o stea pe Walk of Fame.
Abordand calea clasica a valorilor, Maia Morgenstein , si-a ocupat locul binemeritat alaturi de cunoscutii Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan şi Amza Pellea, a cărui stea a fost decernată in memoriam.
Duminică, Maia Morgenstern a fost recompensată pentru întreaga sa cariera din teatru şi film, alături de colegii de scenă şi de fani. După eveniment, Galeriile Sabion din Cocor au înmânat actriţei o mini-plăcuţă de aur reprezentând steaua care a fost dezvelită cu ocazia zilei sale de naştere.

Datoria mea de artist este să fiu acolo unde arta se întâmplă, aşadar sunt cu totul alături de Maia Morgenstern într-o asemenea zi importantă. Destinul şi-a urmat cursul şi poate nu întâmplător, Maia, cea care a debutat la vârsta de 14 ani pe scena Casei de Cultură Mihai Eminescu, actualmente scena Teatrului Metropolis, se reîntoarce astăzi pe aceeaşi scenă cu un nou proiect. Sunt onorat că a dat curs invitaţiei de a juca pe scena pe care odinioara a debutat şi deasemenea, este o onoare pentru mine, în calitate de Director al Teatrului Metropolis, să-i acordăm o stea pe Aleea Celebrităţilor”, a declarat George Ivaşcu, Directorul Teatrului Metropolis.

Maia Morgenstern a fost aleasă să fie următoarea stea de pe Aleea Celebrităţilor în urma certificării topului de pe www.cinemagia.ro de către boardului laureaţilor care au intrat deja în Walk of Fame-ul românesc.

Maia Morgenstern, născută pe 1 mai 1962 în Bucureşti, a studiat la Academia de Teatru şi Film, urcând apoi pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti, după care s-a alăturat Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale”. Printre rolurile sale notabile se numara Lola Lola, din Îngerul albastru (Der Blaue Engel), Kathleen Hogan în Park Your Car în Harvard Yard sau Feciora Maria în Patimile lui Hristos, în regia lui Mel Gibson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu