miercuri, 25 mai 2011

Lipsa de respect pentru fete europene este flagranta....

Ca pe un animal: Vali Vijelie şi-a scos de păr amanta din maşină...

Imaginile pe care le publică ziarul Libertatea dovedesc că manelistul a minţit de la un cap la altul în ceea ce priveşte răpirea amantei lui din maşina în care aceasta se afla. Martorii oculari spun că aceasta ţipa, dar nu a avut cum să scape şi a fost urcată de Vijelie cu foţa în maşina lui.

După mai multe încercări, Vijelie deschide uşa maşinii şi o scoate pe Ionela, aflată pe locul din dreapta, apucând-o de ceafă, pe biată fată. Apoi, Vali Vijelie se îndreaptă cu tânăra pe care o ţine strâns de gât, în “cravaşă”, spre autoturismul în care îl aşteptau complicii săi, martori la tot evenimentul consumat în plină zi. În urma lor, un individ recuperează geanta fetei, rămasă în bolidul din care Ionela a fost extrasă cu forţa.

Unul dintre martorii care au privit îngroziţi incidentul de sâmbătă au declarat pentru libertatea.ro sub protecţia anonimatului: “După ce BMW-ul negru (n.r. - în care se afla Vijelie) a blocat X6-le (n.r. - în care erau Ionela şi fiul patroanei ei), manelistul a coborât din maşină şi s-a repezit la ei. S-a urcat pe jeep şi i-a distrus parbrizul cu picioarele. Apoi s-a aşezat pe capotă şi a început să urle la ei. Ţipa să deschidă portierele, altfel sparge maşina. Când a scos-o cu forţa, fata era foarte speriată şi ţipa”, ne-a povestit martorul.

Manelistul a declarat luni seară, la Antena 1, că nu a atins-o pe Ionela în incidentul de sâmbătă. Contactat după incident de reporterii Liberatea, Vijelie s-a dat plecat din Bucureşti: “Este o glumă proastă, nu? Eu nu am ieşit astăzi din casă, nu am făcut nimic... Sunt în Giurgiu, am o petrecere diseară.

Între timp, manelistul încearcă să cadă la pace cu familia lui Gabi Athos, cel care a intenţionat, fără succes, să o ferească pe Ionela de furia cântăreţului. Conform unor apropiaţi ai tânărului, Vijelie s-a arătat dispus să cumpere BMW-ul X6, avariat grav în urma incidentului de sâmbătă, cu suma de 100.000 de euro, bani suficienţi, speră Vijelie, pentru ca Athos să-şi achiziţioneze un autoturism nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu