vineri, 25 februarie 2011

Florin Calinescu despre aratatul putzei

Florin Călinescu pune gestul lui Claudiu Bleonţ de a-şi arăta bărbăţia în faţa ziariştilor, despre care a şi precizat că mică aşa cum e şi-a făcut treaba cu ea, pe o sumă de motive. Acestea merg de la epatare până la origini pur medicale: "Nu poţi să ştii ce se întâmplă cu un om. Să sperăm că e sănătos şi că a fost un moment de rătăcire temporară".



Poate a fost şi o lipsă de calciu sau de magneziu, se mai întâmplă şi asta, spune cu o ironie blândă şi înţelegătoare, Florin Călinescu: "Până la urmă nu e uşor să fii artist. Tu te duci acasă la ora 4 după amiaza şi-ţi trăieşti viaţa, dar un actor de la 4 încolo poate să mai întruchipeze încă o sută de personaje. Nu ştii ce se întâmplă cu un artist, Van Gogh şi-a tăiat urechea, Hemingway s-a împuşcat...Sigur că şi oamenii obişnuiţi pot s-o ia razna, dar asta nu interesează pe nimeni, nu?".


Oricum se pare ca fotograful pulache Stefan Andronache ramane mandru despre aratatul putzei si considera ca va face cariera cu asta, desi multi oameni gandesc de genul :

A vrut sa arate unde-i este mintea si cita are.

va dati seama ca omul nu stie cum sa devina din ce in ce mai ridicol!l-am vazut in mai multe randuri cand epata, gesticuleaza fara noima, inceraca sa iasa in evidentza...cred ca e tarat un pic; cred ca atunci cand era bebelush il trezeau in mijlocul somnului si-l dezbracau brusc...e om in toata firea, ar trebui sa se gandeasca, ca inainte de-a face iatc-ul ar fi trebuit sa se se aplece asupra conduitei in societate...faptul ca esti actor nu-ti da dreptul sa te maimutzaresti in fatza camerelor de filmat...daca prin absurd as fi fiul lui l-as ruga sa se tunda, sa nu se mai prosteasca ptr ca e trecut de 50 de ani si l-as ignora o luna incheiata...

Cretinu asta crede ca e cineva curios de poula lui...saracu e dus rau de pe fix,el crede ca poate protesta in felul lui ,dar se inseala amarnic...este un nebun de legat !

cred ca este doar o lipsa de creier si atat.
oricum, tipul pare bolnav bine !

poate vroia ca cineva sa-i taie penis-ia,o fi de handicapat real sau de pacalici?

De ce sa nu acceptam cea mai logica explicatie?

Disperat sa iasa din anonimat, ingamfatul a recurs la gestul care ii solicita cel mai putin neuroni. Restul de capacitate o pastreaza pentru a lectura efectele neinspiratului sau act.

Din pacate insa nu putem fi prostiti usor; o sa-l consideram genial doar daca se impusca intr-un cap.

(Pacat ca angajatorii disperatului de atentie nu isi clarifica pozitia vizavi de gestul sau.)

Oare cum este mai bine sa iesiti in evidenta cu aratatul putzei sau fara ?
fotograf Stefan Andronache

Acuma unii zic ca este nemaipomenit, vin taranii din Germania si ii zic ca daca ii lasa s-o fotografieze o putza din Timisoara, ii spun si Bravo....

2 comentarii:

  1. ptiu da' tare l-o mai suparat Andronache asta pe homotaranus, de i-o dedicat o pagina de blog injurioasa. Oare ce i-o fi facut...? I-o fi luat modelu' chizdiq, sau ce...?

    RăspundețiȘtergere
  2. daca mata doreste sa arate pizda si curu la Andronache, nu este bai. Mata se zice ca este modelul nr 1 si in raport de mata trebuie sa discutam....

    RăspundețiȘtergere