duminică, 20 februarie 2011

Stefan Andronache la gard

Stefan Andronache fotografy

spunand povesti la gard de Stefan Andronache, super putzo fotografie care i-a adus premiul Pula de aur , oferita de Alecu Grigore, cel mai cunoscut fotograf de tatze, cururi si din vestul Timisoarei.

m observat ca mai nou pe site-urile de poze..unde ar trebui sa se promoveze toate tipurile de poze..si unde fiecare sa invetze de la altul ceva..la noi se cauta doar pozele nud..se comenteaza doar ironic si din rautate si invidie..haideti sa fim oameni cu coloana vertebrala si sa nu irosim si ultimul gram de demnitate..si sa apreciem munca unor oameni..si criticile sa fie constructive.

Reteta sigura e sa faci unele banale, si sa le procesezi alb negru(sunt cativa pe site) si sa vezi ce de aprecieri si comentarii(faci pe tine de ras). Nu se conteneste din "ce simbolistica, ce......."vot apasat", "vot cu 3 maini", chestii de astea. In rest sunt cativa (pana in 10), la care te poti uita la fotografii si sa le admiri.

mai bine n-o porniti...

nuduri e mult spus. o gagica cu curu' si tzitzele pe-afara nu e nud, la fel cum o papusa gonflabila nu-i Venus. trage-un cur in clarobscur (rima a iesit involuntar) sau un profil despuiat alb-negru si iti garantez mii de vizualizari, sute de voturi. da' sa-mi zici si mie ce folos ai de pe urma lor.

Vezi tu..... '' pasaricile'' sunt foarte apreciate aici (instinctul uman)..... desi am vazut o GRAMADA de poze foarte bune cu 2-3 comentarii de genul ''fain''....

Fals ! Si putza lu Stefan Andronache este apreciata, daca sta la gard. Vot apasat cu 3 maini !

2 comentarii:

  1. Greu cu gramatica si ortografia d-apai cu fotografia ...

    Si cam care ar fi diferenta intre fotografii si poze, asta ca sa pornim o discutie "filozofica" ?

    RăspundețiȘtergere
  2. In cazul fotografului Stefan Andronache, diferenta dintre o pizda si o pula pe afara este gramatica sa filosofica....

    RăspundețiȘtergere