vineri, 11 februarie 2011

Puterea bidoanelor timisorene


Bidoanele sunt in partea stanga, nu fotografiati niciodata ce este in dreapta. Dovediti ca sunt pozar si nu fotograf. Fotografii cu respect pentru bidoane, stie ca fotografiile de gust sunt doar cele cu bidoane.


acuma daca ati obtinut o astfel de poza, scrieti ca va chemati in furtuna si va faceti o blana de unu singur, vorba aceea o blana la vremea ei, face cat zece femei. Si daca ca fotograf urli tare dupa gratii : fute-bau ai si furtuna de partea ta.

Oricum nu incerca sa pozezi color si fara bidoane .... ca nu vei ajunge noi la un nivel impresionant cum a ajuns pornache Andronache, un fotograf de pizde cum mai este cunoscut :

Faptul ca pornache Andronache baga mare cu pizda pe net , a ajuns sa fie primit chiar de directorul muzeului de arta din Timisoara. Dar pentru inceput puteti sa incepeti cu bidoane, si apoi sa progresati la pizda in lectiile viitoare. Este clar ca un fotograf respectabil ca Stefen Andronache se recunoaste prin folosirea pizdei in operele sale. Speram sa si confirme Marcel Tolcea ca pizda si bidoanele sunt elemente centrale ale artei fotografice. In fond toti timisorenii respectabili stie ca viata vine din pizda si se duce pe pula. Si pentru a invata mai bine acest lucru, pot sa il revada in fotografiile celor mentionati in articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu